Opinia Timisoarei

Sebastian Spanache Trio, Mario & The Teachers si Iordache vor concerta la Festivalul Jazz TM 2013

TIMISOARA. Noi artisti anuntati pentru Festivalul de Jazz de la Timisoara, care este programat in perioada 5-7 iulie in Piata Operei din Timisoara. Sebastian Spanache Trio, Mario & The Teachers si Iordache se alaturi celebrului jazzman Richard Bona pe scena Jazz TM.

CITESTE SI: Festivalul Jazz TM primeste 100.000 de euro din bugetul Timisoarei. Richard Bona, primul artist anuntat. Vezi cand are loc festivalul!

Trio-ul timisorean al lui Sebastian Spanache va urca pe scena festivalului in 5 iulie, de la ora 19:00, in timp ce Mario & The Teachers va concerta in 6 iulie, de la aceeasi ora. Trupa va avea si un invitat special, pe binecunoscutul saxofonist Lucian Nagy. Grupul Iordache vine din Bucuresti si urca pe scena Jazz TM in 7 iulie, tot de la ora 19:00.

Jazz TM se afla la prima editie si se desfasoara in perioada 5-7 iulie 2013. Accesul este liber, insa iubitorii de jazz vor putea sa-si rezerve scaune chiar in fata scenei, pe toata perioada concertelor, contra unei sume de 50 de lei pentru un scaun.

Exit mobile version