Opinia Timisoarei

Se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din Timisoara, dupa ce a fost calcat in picioare. Incaierare teribila in fata unui bar

TIMIS. Un barbat a ajuns la spital in Timisoara in stare grava, dupa ce s-a luat la bataie cu un vecin mai tanar.

CITESTE SI: Accident in lant in vestul tarii. Trei masini s-au facut praf din pricina unei soferite ce era atenta la telefonul mobil 

Totul s-a intamplat sambata seara in localitatea Sarazani, sat care apartine de comuna Barna, in jurul orei 22.30, cand s-a inchis barul din sat. Proprietarul i-a dat afara din local pe clientii ramasi, iar un tanar de 28 de ani, baut bine, a ramas in fata barului alaturi de un alt amic al sau.

Intre timp, un alt barbat, in varsta de 44 de ani a sosit cu masina in zona si a parcat-o in fata barului. Acest lucru l-a enervat pe tanarul aflat sub influenta bauturilor alcoolice, care a inceput sa il injure pe sofer. Conducatorul auto s-a dat jos din masina si a raspuns si el injuriilor adresate. De aici pana la bataie nu a fost decat un pas.

CITESTE SI: Inca o prim-divizionara din Timisoara spune adio competitiei 

Tanarul de 28 de ani a fost mai puternic si l-a dovedit pe rivalul sau, lovindu-l cu bestialitate cu pumnii si picioarele pana l-a lasat lat. Vecinii care au auzit scandalul au chemat ambulanta, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la spital la Timisoara, unde a intrat in coma. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale barbatului, scrie lugojeanul.ro.

Politistii l-au retinut pe bataus, iar acesta ar putea ajunge dupa gratii pentru vatamare corporala. In functie de starea barbatului aflat in spital incadrarea faptei ar putea fi schimbata.

Exit mobile version