Opinia Timisoarei

Se traseaza marcajele! Autostrada Timisoara – Arad, pe ultima suta de metri. Drumul va fi inaugurat la jumatatea lunii decembrie! VIDEO!

TIMISOARA. Lucrarile la autostrada ce va lega Timisoara de Arad au intrat in linie dreapta. Potrivit prefectului de Timis, Mircea Bacala, drumarii au trecut deja la marcarea drumului si la instalarea de semne de circulatie. Autostrada va fi inaugurata in 15 decembrie.

Am fost in vizita pe Autostrada Timisoara – Arad si pot sa va spun ca deja se marcheaza drumul, se pun parapeti si lucrari mai sunt doar la inelul de coborare spre Giarmata. Pot sa va spun ca, cu siguranta, Autostrada Timisoara -Arad va fi inaugurata in decembrie. Se mai toarna asfalt doar pe portiuni foarte mici„, a declarat Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

Autostrada Arad-Timisoara face parte din Coridorul IV Paneuropean si are o lungime de 44 km, fiind inclusa si centura Aradului.

SURSA VIDEO: www.youtube.com

CITESTE SI: FOTO! Emil Boc si Anca Boagiu, nemultumiti pe autostrada Timisoara-Arad! Constructorii amenintati cu penalizari! Lucrarile vor intarzia doua saptamani! Vom putea circula pe autostrada abia din 15 decembrie

CITESTE SI: Constructorii fac progrese la Autostrada Timisoara – Arad, dupa ce Emil Boc i-a amenintat cu penalizari! VEZI FOTO!

Exit mobile version