Opinia Timisoarei

Se taie alti copaci in centru, la Timisoara. 7 arbori retezati in Piata Victoriei. Explicatia primariei

TIMISOARA. Vii reactii in randul timisorenilor, vineri dupa amiaza, dupa ce in centrul Timisoarei, chiar in Piata Operei, mai multi copaci au fost pusi la pamant de drujbele muncitorilor de la primarie.

CITESTE SI: Drogurile vin in trolere colorate la Timisoara, din Spania. Dealerii, prinsi in flagrant. Video 

Oamenii s-au aratat revoltati de faptul ca muncitorii au pus la pamant copacii si au comentat la imaginile aparute pe retelele de socializare.

„Acum cateva zile a postat imagini din jurul primariei si spunea ca avem un oras frumos si verde”…acum se poate taia ce e verde”, spune unul dintre internauti.

„Oameni prosti, in loc sa lase coroana copacului, sa poata batranii sa se opreasca la umbra sa se odihneasca putin , pentru ca nu mai pot merge , dobitocii lasa centrul desert”, a spus un altul.

Pe de alta parte, reprezentantii primariei spun toti arborii taiati au fost uscati, iar pentru indepartarea lor a fost intocmit un proces verbal de constatare a starii in care erau copacii.

„Copacii retezati erau uscati si se regaseau in programul de lucrari al municipalitatii. Au fost taiati 7 arbori uscati complet. avem si nota de constatare si poze facute cu copacii inainte de a fi taiati. Nu ar mai fi infrunzit niciodata si deveneau un pericol public”, au explicat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei.

Specialistii spun ca in locul tuturor arborilor taiati vor fi plantati altii tineri, imediat ce vremea o va permite.

FOTO: Cetatean in Timisoara. Pretentios.

Exit mobile version