Opinia Timisoarei

Se striga adunarea pentru Targul de Paste de la Timisoara, din aceasta primavara. Cand isi deschide portile?

TIMISOARA. Nici nu s-a incheiat bine Targul de Craciun de la Timisoara, ca municipalitatea se pregateste deja pentru cel care va fi organizat cu ocazia sarbatorilor pascale.

CITESTE SI: Locul reglarii de conturi de tip mafiot de la Timisoara, ‘periat’ de politisti cu detectorul de metale! Ce sta in spatele tentativei de asasinat? FOTO! 

Targul de Paste de la Timisoara va fi organizat in acest an in perioada 25 martie-18 aprilie, iar casutele vor fi amplasate in Piata Victoriei. Pentru a putea participa la eveniment, comerciantii vor trebui sa depuna cereri la Casa de Cultura, pe strada Miron Costin nr.2. Cei care doresc sa isi expuna produsele trebuie sa depuna documentatia din 25 ianuarie pana in 10 februarie, de luni pana vineri, intre orele 11 si 15.

CITESTE SI: Dezastru! Turisti morti dupa ce cutremurele din Italia au produs o avalansa care a ingropat un intreg hotel! 

In dosarul de acreditare trebuie depuse urmatoarele acte:
– formular (word) de participare la Targul de Paste
– CD cu poze si lista produselor comercializate
– copie xerox dupa actele firmei
– certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
– copie contract de colectare uleiuri si grasimi alimentare uzate, incheiat cu un operator economic specializat
– copie contract de colectarea si evacuarea a deseurilor, incheiat pe perioada targului cu o societate specializata

CITESTE SI: Locul reglarii de conturi de tip mafiot de la Timisoara, ‘periat’ de politisti cu detectorul de metale! Ce sta in spatele tentativei de asasinat?

Expozantii care urmeaza sa comercializeze produse alimentare au de asemenea nevoie de un aviz de la Directia Sanitar Veterinara Timis.
Dupa finalizarea inscrierilor, responsabilii cu organizarea Targului de Paste vor face si o selectie a celor care vor putea sa isi prezinte produsele in centrul Timisoarei.

Exit mobile version