Opinia Timisoarei

Se reinfiinteaza Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor! Sediul central va fi la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii vor gestiona principalele probleme in ceea ce priveste protectia consumatorilor si plangerile pentru diverse societati, odata cu reinfiintarea Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor in vestul tarii.

Sediul mare va fi la Timisoara, in celelalte 4 judete care vor intra sub obladuirea CRPC fiind infiintate corpuri de control, a anuntat subprefectul de Timis, Liliana Onet.

Odata cu reinfiintarea, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis va trece printr-un program complet de reorganizare. Nu se stie inca de cati oameni va mai fi nevoie.

Am efectuat mai multe vizite la deconcentrale, am discutat cu directorii OPC, ITM, AJOFM si Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala. Am primit informatii legate de probleme. De exemplu, la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor este o lipsa de personal, sunt 13 angajati. Acolo va fi o reorganizare pentru ca se va reinfiinta Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor, cu sediul in Timisoara. A mai existat, dar cu sediul in Arad”, ne-a declarat subprefectul Liliana Onet.

Acesta va include 4 judete: Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara. Probleme de spatiu nu ar fi, spune Onet, deoarece numarul de angajati noi nu va fi atat de mare.

Exit mobile version