Opinia Timisoarei

Se reincalzesc caloriferele la Timisoara. Ziua in care Colterm da drumul, din nou, la caldura

TIMISOARA. Anunt important de la Colterm pentru toti abonatii. De miercuri, 19 octombrie, compania de termoficare da drumul la caldura in Timisoara, dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana sistase furnizarea agentului termic.

CITESTE SI: Centura Sud va fi deschisa traficului pe bucati. Primul segment pe care se va circula, anuntat de ministrul Transporturilor la Timisoara

Avand in vedere prognoza meteo pentru perioada imediat urmatoare, respectiv saăderea, de la mijlocul saptamanii viitoare, temperaturilor diurne si nocturne, dorim sa aducem la cunostinta abonatii nostri ca, incepand cu seara zilei de miercuri, 19.10.2022, vom relua furnizarea incalzirii in Timisoara, cu precizarea ca se va furniza caldura la parametrii corelati cu temperaturile exterioare.

In acest context, dorim sa ii informam pe abonatii nostri ca, in cazul in care, pana in prezent, nu au beneficiat de serviciile de incalzire din diverse motive, respectiv au avut instalatiile de la vanele de bransament/contoare inchise, si au nevoie de ajutor pentru alimentarea cu agent termic pentru incalzire in conditii optime, pot apela dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau ne pot contacta pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro„, transmite administratorul special al Colterm Cristian Amza.

Exit mobile version