Opinia Timisoarei

Se razboieste cu toti! Oana Zavoranu, interzisa pe Facebook

Oanei Zavoranu i-a fost interzis pe Facebook un filmulet in care dansa sexy pe piesa lui Michael Jackson „Remember the time”. Suparara, fosta sotie a lui Pepe a venit in platoul emsiunii Un show pacatos si si-a spus oful. Ea crede ca la mijloc este mana „unui binevoitor” care a facut o reclamatie celor de la site-ul de socializare, insa nu stie motivul pentru care Facebook a luat aceasta decizie.

Nu e vorba de filmuletele in care eram sumar imbracata, culmea. Este clar ca mi s-au facut reclamatii de catre niste frustrati. Pe conturile mele s-au sesizat tot felul de ordiari care dau niste mesaje ce nu pot fi reproduse. Pe aia nu ii amendeaza„, a declarat Oana la emisiunea Un show pacatos.

Dupa ce site-ul de socializare i-a scos filmuletul, Oana Zavoranu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, in care sustine ca dansul ei este lipsit de vulgaritate si ca va continua sa danseze. „Acum am inteles cat de mult deranjez eu pentru ceea ce sunt si altii nu vor fi niciodata. A se scoate un dans total lipsit de vulgaritate la sesizarile unor „binevoitori”. E ceva ce fanii mei destepti au sesizat pe loc. Voi continua sa fac ceea ce vreau, cand si cum vreau. Sa vedem cine o sa se tot „sesizeze”:))) Va iubesc fanii mei destepti.„, era mesajul Oanei postat in cursul zilei de astpzi, pe pagina personala.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version