Opinia Timisoarei

Se poate instala dezastrul in doar cateva ore. Cat de mare este diferenta intre plamanii unui vaccinat care se infecteaza cu COVID si cei ai unui nevaccinat care trece prin boala. Video

TIMISOARA. In nenumarate randuri, medicii au tras semnale de alarma si au aratat ca vaccinarea impiedica formele severe de COVID, in cazul oamenilor care nu se confrunta si cu alte boli grave.

CITESTE SI: Apel disperat al directorilor de spitale din Timisoara catre furnizorii de gaz din Romania: Ajutati-ne! Fara o temperatura optima in saloane, eforturile noastre in pandemie vor fi in zadar. Video

Doctorii analizeaza felul in care sunt afectati plamanii unor pacienti vaccinati care se infecteaza cu noul coronavirus spre deosebire de ai celor care nu si-au administrat serul si dau piept cu SARS CoV 2.
Afectarea pulmonara, in cazul celor din urma, poate ajunge si la 85% in doar cateva ore.

Am observat o diferenta insemnata, din punct de vedere imagistic, intre plamanii unui pacient vaccinat impotriva SARS CoV 2 si cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la suta dintre persoanele vaccinate, care fac totusi o infectie COVID-19, nu exista o afectare pulmonara, in timp ce in cazul bolnavilor nevaccinati incepe de la 30-40 la suta si poate creste, intr-un interval extrem de scurt, uneori chiar si de cateva ore, pana la 70-80, si chiar 85 la suta. Nu de putine ori, din pacate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viata. Singura solutie este vaccinarea„, spune dr Diana Manolescu, director medical Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Exit mobile version