Opinia Timisoarei

Se plimba la 5 dimineata de jur imprejurul Fantanii cu Pesti din Piata Victoriei, la Timisoara! Scena care i-a uluit pe politisti. Ce a urmat?

TIMISOARA. O scena bizara, petrecuta inainte de mijirea zorilor, in plin centrul Timisoarei, i-a intrigat pe politistii care patrulau in zona Pietei Victoria.

CITESTE SI: Ca-n filmele cu prosti, la Timisoara! Au prins 1, au amendat 4. Scandal cu peripetii in plin centru 

O femeie se invartea pur si simplu in jurul Fantanii cu Pesti. Politistii locali au urmarit-o de la distanta incercand sa-si dea seama ce se intampla.
Cand au vazut ca femeia isi continua plimbarea in ritm alert de jur imprejurul artezianei, agentii s-au apropiat si au incercat sa-i opreasca miscarea pentru a intelege de ce face asta.

CITESTE SI: Ce durere mai mare poate fi pentru o mama decat sa-si gaseasca fiul atarnat in streang! Sinucidere socanta in Timis 

Cand au luat-o la intrebari, femeia parea complet dezorientata. I-au cerut actele la control, iar aceasta nu s-a opus. A scos buletinul si l-a aratat agentilor, care la verificari aveau sa afle ca aceasta are 48 de ani si fusese data disparuta de familie cu doar o zi in urma.

Politistii locali au predat-o colegilor de la Sectia 1 pentru a ii fi instiintata familia.

Exit mobile version