Opinia Timisoarei

Se opreste incalzirea in toata Timisoara. E gata sezonul rece. Anuntul Colterm

TIMISOARA. Colterm anunta finalul sezonului rece si totodata oprirea incalzirii din calorifere in toata Timisoara.

CITESTE SI: Primaria Timisoara angajeaza recenzori. Sute de locuri disponibile pentru cei care vor sa participe la recensamantul din 2022. Conditiile de inscriere 

Deoarece temperaturile vor continua sa creasca, in perioada urmatoare, incepand de vineri, 22 aprilie, Colterm va furniza, pe timpul zilei, agent tremic pentru incalzire la parametri redusi. Din data de 26 aprilie va fi sistata furnizarea caldurii in oras.

Astfel, incheiem inca un sezon de incalzire, nu lipsit de provocari si dificultati, generate atat de situatia financiara delicata pe care compania noastra o traverseaza, cat si pe fondul crizei energetice actuale. Dorim pe aceasta cale sa le multumim inca o data abonatilor nostri pentru intelegerea aratata si pentru ca ne-au ramas alaturi. Totodata, mai dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca facem toate eforturile necesare cresterii calitatii serviciilor pe care le furnizam, astfel incat pentru viitorul sezon rece confortul abonatilor sa fie pe masura asteptarilor tuturor”, a transmis Colterm.

Exit mobile version