Opinia Timisoarei

Se opreste apa la Timisoara si in mai multe localitati din judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de igienizare si modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa atat la Timisoara, cat si in localitati din judet in primele zile ale saptamanii viitoare.

Astfel, luni, 14 martie, se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, intre orele 8-16 se va sista livrarea apei in Gruni, iar intre orele 9-15, in Padureni.

Marti, 15 martie, in intervalul orar 9-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Dunarea. Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in municipiul Timisoara, Traseu 5, Calea Bogdanestilor”, iar pe durata ei se va opri apa pe Calea Bogdanestilor (portiunea dintre strazile Razboieni si Cassian Munteanu), pe strada Dunarea (portiunea dintre strazile Bârzava si Calea Bogdanestilor), precum si la careul de blocuri de pe Calea Bogdanestilor nr. 181.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version