Opinia Timisoarei

Se modernizeaza cladirile de la Aeroportul Utilitar Cioca din Timisoara. Licitatie de peste 1 milion de euro

TIMISOARA: Se cauta un constructor pentru reabilitarea cladirii administrative si a celei care adaposteste aerogara de la Aerodromul Cioca de pe Calea Torontalului din Timisoara.

Consiliul Judetean Timis a lansat licitatia pentru gasirea unei firme care sa se ocupe de lucrari.

CITESTE SI: Planuri marete pentru 4 zone de regenerare urbana din Timisoara, ce trebuie mai intai sa fie delimitate clar in documente

Cele doua imobile vor fi modernizate integral. Sunt programate lucrari majore la structura, fatade, instalatii electrice si alte componente de constructie. Dupa aceste interventii, consumul anual de energie pentru incalzire ar trebui sa scada cu aproximativ 63%, iar consumul total de energie primara, cu 59%.

Cladirea administrativa are parter si un etaj, iar aerogara are parter si doua etaje.

Proiectul “Renovare energetica moderata a cladirilor Corp C 8 – Corp C 9 – Aerogara, in cadrul PNRR – Componenta C5 – Valul renovarii” are finantarea asigurata din PNRR, de la bugetul national si de la bugetul Consiliului Judetean Timis.

Contractul este estimat la 5.041.485 lei fara TVA, adica 1.200.000 de euro cu tot cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 8 aprilie.

Lucrarile fac parte dintr-un plan mai amplu de revitalizare a Aerodromului Cioca, spatiu care in ultimii ani a pus Timisoara pe harta marilor festivaluri de muzica, prin organizarea Flight Festival la aeroportul utilitar, eveniment care a strans laolalta mii de oameni.

Exit mobile version