Opinia Timisoarei

Se inverseaza sensul de circulatie pe Surorile Martir Caceu, pe un segment. Restrictii de trafic in zona Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara, timp de o luna

TIMISOARA. Apar noi restrictii in trafic, la Timisoara, iar pe o bucata din strada Surorile Martir Caceu sensul de mers se inverseaza.

CITESTE SI: Vanatoare de hoti de buzunare si cersetori in tramvaiele si autobuzele din Timisoara. Video 

Reprezentantii Primariei Timisoara anunta ca, intre 26 septembrie si 31 octombrie, se vor institui o serie de restrictii si modificari in trafic, in zona Stadionului Dan Paltinisanu.

Practic, restrictiile vizeaza un segment din strada Surorile Martir Caceu, intre sensul giratoriu de la Aleea FC Ripensia – str. Aurel Păunescu-Podeanu.

Vehiculele care vin de pe str. Profesor Doctor Aurel Paunescu Podeanu nu se vor mai putea deplasa din giratoriu spre Sala Olimpia, ci vor avea o varianta de ocolire pe str. Bucegi – str. Surorile Martir Caceu. Astfel, sensul unic de pe strada Surorile Martir Caceu va fi inversat.
De asemenea, vehiculele de pe str. Surorile Martir Caceu vor avea obligatoriu la dreapta, pe un viraj amenajat provizoriu pe perioada lucrarilor„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Autoritatile spun ca au luat decizia impunerii acestor restrictii pentru a evita inchiderea arterei FC Ripensia, pe perioada lucrarilor de retehnologizare a retelei de termoficare ce se desfasoara in zona.

Pe de alta parte, mijloacele de transport de pe liniile 15, 16 si E2 vor circula in continuare pe traseul si dupa programul stabilit.

Exit mobile version