Opinia Timisoarei

Se intorc ninsorile, iar gerul se inteteste. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani in Banat

Meteorologii anunta pentru urmatoarele doua saptamani o racire accentuata a vremii, urmata de aparitia ninsorilor. Potrivit ANM, pana 15 decembrie minimele termice vor fi sub pragul inghetului.

In primele zile ale intervalului, pana in data de 6 decembrie, regimul termic va fi caracterizat de valori diurne in jurul celor normale pentru perioada din an, respectiv maxime in jurul a 4 grade. In schimb media temperaturilor minime, de -4…-3 grade, se va situa sub pragul specific inceputului de decembrie.

Din 7 decembrie pana spre sfarsitul intervalului de referinta, racirea vremii va determina temperaturi mai mici decat ar fi normal, atat la valorile diurne, ale caror medii se vor situa intre -2 şi 0 grade, cat si in privinta minimelor, cu medii de -8…-5 grade, valori in crestere usoara fiind estimate pentru 13…15 decembrie.

Pana in jurul datei de 5 decembrie nu vor fi precipitatii, apoi, indeosebi intre 6 si 9 decembrie, sunt de asteptat precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, in general slabe cantitativ.

Exit mobile version