Opinia Timisoarei

Se intampla in Romania: Barbat mancat de viu de VIERMI. Cum a fost posibil?

Caz socant in judetul Olt. Un barbat acuza medicii de la Spitalul din Caracal ca nu l-au ingrijit cum trebuie dupa ce i-au amputat un picior si l-au lasat sa plece acasa cu o rana plina de viermi. Angajatii spitalului sustin, insa, ca barbatul nu si-ar fi ingrijit rana dupa ce a fost externat.

Florea soarece din comuna Osica de Sus a fost internat in luna martie la Spitalul din Caracal. Facuse cangrena la piciorul drept, iar medicii au decis sa i-l amputeze. Dupa cateva saptamani, barbatul a fost externat. Cum rana nu i se vindeca, a mers din nou la spital. Barbatul sustine ca pe perioada internarii, cadrele medicale nu l-au ingrijit si ca a fost externat chiar daca rana era infectata, noteaza realitatea.net.

Am inceput sa fac vierme pe os, pe ciotul ala acolo. De la spital„, a spus barbatul. Vecinii sunt cei care il ingrijesc acum pe barbat si ii aduc de mancare.

A luat tratamentul de fiecare data. Domnul doctor de aici i-a prescris tratament si l-a luat. Nu este vinovat cu nimic.  L-au luat la Caracal. L-au tinut doua luni. Dupa doua luni au sunat sa ne ducem sa-l luam. Cand m-am dus sa-l iau cu nora lui au zis luati-l. Era in pat cu barba asa mare si mirosea a imputit„, a spus vecinul sau, Daniel Ciortan.

Conducerea spitalului din Caracal sustine, insa, ca medicii si-au facut datoria. „Domnul a fost la noi in spital. I s-a acordat ajutorul de specialitate si la un moment dat a plecat. Deci rama era spre vindecare, a plecat, iar acasa a cazut, nu stiu ce s-a intamplat si a venit din nou la spital cu o rana sangeranda, plina de viermi„, a spus Liviu Radu, manager spitalul Caracal.

Barbatul locuieste cu nora si cu fiul sau si traiesc de pe o zi pe alta. Singura sursa de venit sunt cei 234 de lei, ajutorul de handicap pe care barbatul il primeste.

Exit mobile version