Noutati :

Se inchide traficul in zona sensului giratoriu de la AEM, in Timisoara. Vezi cum se va circula in zilele urmatoare. Harta

4 decembrie, 2019 - 03:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se inchide circulatia in zona intersectiei Gheorghe Domasneanu, in etape, la Timisoara, in urmatoarele zile.

CITESTE SI: Se blocheaza ilegal rotile masinilor pe banda rulanta in parcarile magazinelor din Timisoara. ‘Nu vrem sa repetam istoria cu Ingerii Galbeni’. Primaria intervine in scandal 

Pentru a finaliza lucrarile din zona sensului giratoriu de la AEM, reprezentii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara au instituit o serie de restrictii in trafic, in perioada 6-12 decembrie.

Astfel, din 6 decembrie, de la ora 7 dimineata, pana in 7 decembrie, la aceeasi ora, va fi inchisa circulatia pe relatia Calea Buziasului – bd. Liviu Rebreanu. Relatia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziasului se va realiza prin ocolire, pe drumul de legatura intre Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul in giratie facandu-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

Din 7.12.2019, de la ora 7 dimineata, pana in 8.12.2019, ora 7 dimineaţa:
– Intrarea/iesirea din giratie spre/dinspre str. Venus va fi inchisa circulatiei.
– Relaţia Calea Buziasului-bd. Liviu Rebreanu va fi inchisa circulatiei.
– Relatia bd. Liviu Rebreanu- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei.
– Relatia bd. Liviu Rebreanu-Calea Buziasului se va realiza prin ocolire pe drumul de legatura intre Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul in giratie facandu-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Din 8.12.2019, de la ora 7 dimineata, pana în 9.12.2019, ora 7 dimineata:
– Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi inchisa circulatiei
– Relatia Calea Buziasului- Calea Stan Vidrighin va fi inchisa circulatiei
– Intrarea/iesirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi inchisa circulatieiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...