Opinia Timisoarei

Se inchide Pasajul Jiul din Timisoara. De cand nu se mai circula

TIMISOARA. Nu se va circula prin Pasajul Jiul din Timisoara, incepand de miercuri seara.

CITESTE SI: Inapoi la stralucirea de odinioara. Inca o cladire isi dezvaluie frumusetea dupa renovare, la Timisoara. Povestea casei unei familii burgheze de acum un secol 

Reprezentantii Primariei anunta ca sunt nevoiti sa opreasca traficul, incepand cu ora 20.00, pentru lucrarile de ridicare si reinstalare a limitatorului de inaltime, prabusit marti, dupa ce a fost lovit de un TIR.

„Directia Edilitara a Primariei Municipiului Timisoara anunta ca, incepand de astazi, 1.08.2018, de la ora 20.00, se va inchide integral circulatia prin pasajul Jiul pentru executarea lucrarilor de remontare a portii de gabarit, avariata de un autovehicul de mare tonaj”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Restrictia este valabila pana la finalizarea lucrarilor, momentul urmand sa fie anuntat de reprezentantii municipalitatii.

Va reamintim, aseara, constructia metalica ce avertizeaza soferii de tiruri cu privire la inaltimea maxim admisa la patrunderea in pasaj dinspre Circumvalatiunii s-a prabusit, dupa ce a fost izbita de un autocamion. Un capat al limitatorului s-a oprit in postamentul de beton din zona pietonala. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

CITESTE SI: Pericol la Pasajul Jiul din Timisoara? S-a prabusit avertizorul de inaltime peste zona pietonala

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version