Opinia Timisoarei

Se inchide 6 luni intersectia dintre bulevardul Cetatii si Calea Bogdanestilor, la Timisoara. Trafic deviat

TIMISOARA. Trece intr-o noua etapa lucrarea pentru reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea strazii, pe bulevardul Cetatii din Timisoara. Astfel, din data de 30 mai, de la ora 9.00, se inchide circulatia pe bulevard, pe sensul de mers dinspre strada Closca spre Calea Bogdanestilor, pentru aproximativ 6 luni.

Pe sensul de mers dinspre Calea Bogdanestilor spre strada Gheorghe Lazar se va circula in dublu sens, cu cate o banda pe fiecare sens.

De asemenea pentru realizarea unor lucrari aferente proiectului, tot din 30 mai, se va inchide complet circulatia si in intersectia Bd. Cetatii – Calea Bogdanestilor – B.P. Hasdeu.

Ramane deschisa legatura Calea Bogdanestilor – Bd. Cetatii prin viraj dreapta, pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetatii si, de asemenea, legatura Bd. Cetatii – Calea Bogdanestilor, prin viraj stanga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdanestilor,
Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetatii – Str. Coşca – Str. Ghe. Lazar se pastreaza„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

De asemenea, mijloacele de transport in comun care circula in zona vor avea trasee deviate.

Exit mobile version