Opinia Timisoarei

Se incalzesc caloriferele la Timisoara! De cand da Colterm drumul la caldura?

TIMISOARA. Meteorologii au anuntat in acest weekend o schimbare brusca a vremii in zilele care urmeaza, iar Colterm reactioneaza si le da timisorenilor caldura inca din primele zile ale lunii octombrie.

In prima faza, caloriferele vor fi incalzite pe timp de noapte, si doar daca va fi nevoie si temperaturile vor scadea mult, agentul termic va fi furnizat si ziua. Caldura se va resimti in calorifere cu incepere de marti.

Avand in vedere prognoza meteo pentru saptamana viitoare, cu temperaturi nocturne care coboara la 3-4 grade si temperaturi diurne care nu depasesc 13-14 grade, COLTERM S.A. va demara pornirea incalzirii in municipiul Timisoara incepand de marti, 04.10.2016.
Pornirea se va face etapizat, incepand cu ora 9, urmand ca pana in seara acestei zile sa se livreze caldura in tot sistemul centralizat de alimentare cu energie termica al municipiului. Intr-o prima etapa, caldura se va livra la parametrii redusi, plecarea din punctele termice fiind reglata la 38 grade C. In functie de evolutia temperaturilor exterioare in urmatoarele zile, temperatura va creste sau, in cazul in care vremea se va incalzi, se va lua masura livrarii caldurii doar in timpul noptii, ori chiar intreruperea livrarii, daca va fi cazul. Rugam clientii COLTERM sa deschida instalatiile interioare, cel putin in primele doua-trei zile de la inceperea livrarii incalzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot sa aparea la pornirea sistemului„, se arata in comunicatul trimis de Colterm.

In cazul in care caldura nu va functiona, timisorenii sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0256.494.133, care este numarul dispeceratului Colterm, si care este disponibil non stop. Compania va primi orice sesizare si va incerca sa rezolve problemele semnalate.
Acolo unde, din cauza unor probleme tehnice care apar in instalatiile de distributie ce apartin Colterm, va fi necesara intreruperea livrarii caldurii sau aceasta nu va putea fi pornita conform programului, consumatorii vor fi anuntati prin lipirea de afise la intrarea in imobil.

Exit mobile version