Opinia Timisoarei

Se fac noi angajari la Primaria Timisoara. Administratia Fritz cauta manageri de cartier, specialisti in comunicare si functionari pentru proiecte pe bani europeni

TIMISOARA. Dupa ce instanta tocmai a decis luni sa suspende pe motiv de ilegalitate un concurs pentru 22 de posturi, pe care Primaria Timisoara l-a initiat la inceputul anului, in aceeasi zi, administratia Fritz a anuntat lansarea unei noi selectii pentru mai multe posturi de functionari publici.

CITESTE SI: Dominic Fritz, iarasi bun de plata. A pierdut procesul cu sindicatul si angajatii care au cerut suspendarea concursului din ianuarie pentru 22 de posturi in Primaria Timisoara 

Astfel, cuprinse pe organigrama suspendata in instanta a primarului Dominic Fritz, 6 posturi de manageri de cartier sunt acum scoase la concurs.

De asemenea, autoritatile cauta personal pentru Serviciul Finantari Nerambursabile, dar si pentru Compartimentul Capitala Culturala si Biroul Servicii Suport.

„Noutatea acestui concurs de angajare o reprezinta managerii de cartier care sunt o pozitie noua in administratia publica locala din Romania. Pentru cele sase posturi scoase la concurs conditiile de studii si vechime in munca sunt diverse: pot fi absolventi de stiinte administrative, economice, politice, sociologie, stiinte ale comunicarii, istorie, studiul patrimoniului, arhitectura, urbanism, inginerie civila, cu vechime in munca intre un an si sapte ani”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Pe de alta parte, la Serviciul Finantari Nerambursabile sunt disponibile 4 posturi, cei care vor castiga concursul vor avea in fisa postului gestionarea proiectelelor cu fonduri europene aflate in implementare si vor lucra la propuneri de proiecte pentru atragerea de noi fonduri.

Descrierea fiecarui post poate fi consultata pe site-ul Primariei Timisoara.

Exit mobile version