Opinia Timisoarei

Se deschide la Timisoara un nou hipermarket, dintr-un lant faimos de magazine

TIMISOARA. Veste buna pentru timisoreni. Isi va deschide portile in scurta vreme un nou hypermarket apartinand unui lant de magazine mari de acest fel, care are afaceri in intreaga lume.  Pana acum, grupul, de origine franceza, s-a concentrat pe dezvoltarea retelei de magazine mici in provincie, sub aceeasi marca. De la finele acestui an insa, se va accelera expansiunea formatului de hipermarket.

Timisoara se numara printre cele doua orase in care se va deschide pana la jumatatea lui 2015 cate un astfel de hipermarket, scrie zf.ro. Cel de-al doilea va fi in Bucuresti, in zona Obor.
Grupul francez va continua dezvoltarea si in 2016 in alte locatii din Capitala, respectiv Targu Jiu.

In ultimii ani am stat doar aparent in expectativa, deoarece s-a lucrat chiar si trei ani la aceste proiecte care incep sa se concretizeze. Potential pentru hipermarketuri mai exista, in special in Bucuresti, si vom continua sa ne extindem in zonele in care nu suntem prezenti“, a declarat pentru ZF Anca Damour, managing director al firmei.

Grupul francez are in prezent o retea de 25 de hipermarketuri dupa ce in ultimii cinci ani a deschis doar sase unitati noi si a tras obloanele peste doua magazine neperformante.

Mai multe despre hipermarketul care se va deschide la Timisoara cititi aici!

Exit mobile version