Opinia Timisoarei

Se deschid santiere si in Buziasului. Dupa ce si-a pus la punct cartierul, primarul Timisoarei muta linistit lucrarile

TIMISOARA. Dupa ce a amenajat mai multe strazi din cartierul in care locuieste, primarul Nicolae Robu da mana libera la lucrari si in cartierul Buziasului. Se va lucra in forta acolo in perioada urmatoare, atat cat permite vremea, spune intaiul gospodar al Timisoarei.

Aceasta cu toate ca amenajarea cartierului a fost scoasa la licitatie odata cu licitatia pentru Soarelui. De lucrari se va ocupa firma primariei, Societatea de Drumuri Municipale, care va mobiliza mai multi muncitori in zona.

„Deodata cu amenajarea cartierului Soarelui, am scos la licitatie si amenajarea cartierului Calea Buziasului. In functie de forta noastra de cuprindere, vom face lucrari si in Calea Buziasului, cat de curand. Firma care a castigat licitatia este societatea primariei, SDM, si vreau sa ii multumesc pentru implicare, pentru calitatea lucrarilor”, a precizat Nicolae Robu.

Potrivit edilului-sef, in aceasta vara au fost puse la punct 200 de strazi din oras, din totalul de 1.100.

„A fost un efort extraordinar, multa lume s-a plans ca am spart tot orasul, ca am facut peste tot lucrari”, a conchis primarul. Oficialii primariei n-au spus inca care sunt primele drumuri din Buziasului care vor intra in santier. Ramane de vazut insa cat de curand vor incepe lucrarile, daca intr-adevar vor fi deschise santiere in acest an sau tocmai in primavara.

Exit mobile version