Opinia Timisoarei

Se circula din nou pe strada Cluj din Timisoara. SDM a lucrat 30 de ore incontinuu, pentru a termina lucrarile

TIMISOARA. Dupa mai multe saptamani in care s-a circulat cu restrictii, soferii pot merge din nou pe strada Cluj, pe 4 benzi. Reprezentantii Societatii de Drumuri Municipale au terminat de turnat stratul final de asfalt, iar vineri noaptea au facut si marcajele.

„S-a lucrat la foc continuu aproape 30 de ore. A fost inchis traficul vineri, pentru ca s-a folosit un asfalt special, care trebuie sa stea 12 ore pana sa se poata circula pe el. Au fost finalizate si marcajele, iar acum mai sunt de facut doar finisaje”, transmit reprezentantii Directiei Tehnice din Primaria Timisoara.

Mai exact, urmeaza ca langa borduri, dar si in zonele cu linie continua, sa fie montati butonii reflectorizanti, insa potrivit reprezentantilor primariei, pentru aceasta lucrare nu vor mai fi perturbari semnificative de trafic.

Mai este de lucru insa la santierul din zona intersectie dintre Calea Aradului si strada Miresei. Aici s-a turnat doar primul strat de asfalt si urmeaza ca saptamana viitoare sa fie finalizate si aici lucrarile.

Pentru asta insa, si in aceasta zona va fi nevoie de inchiderea circulatiei. TIR-urile vor fi redirectionate pe alte rute inca de la sensul giratoriu de la Centura, iar masinile mici vor fi deviate catre Calea Torontalului si Calea Lipovei.

Imediat ce aceste lucrari vor fi finalizate, reprezentantii Primariei vor incepe reorganizarea traficului in zona centrala a orasului. Si aici, unele artere vor fi largite la 3 benzi, iar trotuarele vor fi modernizate.

Exit mobile version