Opinia Timisoarei

Se circula din nou cu 70 km/h pe intrarile si iesirile din Timisoara. In oras limita ramane la 50 km/h pe toate strazile

TIMISOARA. Dupa ce la finalul anului trecut, Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara hotara sa limiteze viteza de deplasare la 50 km/h in oras, autoritatile au revenit asupra deciziei.

CITESTE SI: Se cauta o firma care sa faca aplicatia si sa gestioneze noul sistem integrat de plata prin telefon a parcarilor din Timisoara. Din 1 aprilie, Timpark incepe sa incaseze noile tarife prin BIP, SMS ori card bancar 

Pe mai multe artere de intrare/iesire din oras, dar care sunt in limita unitatii administrativ teritoriale, au fost montate din nou indicatoare rutiere care arata ca e permisa circulatia cu 70 km/h.

S-a discutat cu Politia Rutiera. Noi am facut aceasta propunere inca din luna decembrie. A fost nevoie de un proiect pe care Primaria l-a facut in aproximativ doua luni si ulterior l-a trimis politiei pentru a-l aviza si apoi a fost implementat.  Sunt incluse doar iesirile/intrarile din oras, asa cum din start a fost intentia noastra. Atunci a fost o neintelegere tehnica, am vrut sa modificam imediat, dar a fost nevoie de acest proiect si de aceea a durat pana acum„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro viceprimarul Ruben Latcau.

Zilele acestea au fost montate indicatoarele rutiere care ii anunta pe soferi ca este permisa circulatia cu 70 km/h pe Calea Torontalului (pana dupa zona industriala), Calea Aradului (pana la sensul giratoriu de la Mahle), Calea Lugojului (pana la Padurea Verde) si Calea Sagului (pana la intersectia cu drumul de Parta). Pe restul arterelor de intrare si iesire din oras, Buziasului si Lipovei, limitele de viteaza sunt in continuare de 50km/h.

De asemenea, autoritatile locale au precizat ca nu au in vedere sa revina asupra deciziei de limitare a vitezei la 50 km/h pe niciunul dintre marile bulevarde din interiorul orasului.

Exit mobile version