Opinia Timisoarei

Se cere regandirea traficului intr-un sens giratoriu de pe Calea Buziasului, in Timisoara. ‘Intersectia e raspunzatoare pentru cozi de 2 km in fiecare dimineata’

TIMISOARA. Traficul continua sa fie infernal pe Calea Buziasului la intrare si iesire din Timisoara catre Mosnita Noua, in special in orele de varf. A fost inchis si Drumul Boilor pentru o luna in vederea asfaltarii, iar, in ciuda largirii la 4 benzi a soselei pana in comuna vecina, se formeaza totusi o ‘strangulare’ a circulatiei intr-o intersectie.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis Alexandru Proteasa solicita Primariei Timisoara sa regandeasca circulatia prin sensul giratoriu de la strada Siemens care duce in platforma industriala.

Intersectia respectiva este raspunzatoare pentru cozi de 2 km aproape in fiecare dimineata, pe sensul de intrare in Timișoara. in acest context, am transmis dlui primar, Dominic Fritz, o adresa prin care am sesizat situatia și am propus regandirea intersectiei, ca solutie pe termen mediu și lung. De asemenea, am solicitat Inspectoratului de Politie Judetean analizarea oportunitatii trimiterii de echipaje pentru dirijarea traficului, in zilele lucratoare, in intervalul 07.00 – 09.00, ca interventie rapida, pe termen scurt. Am speranta ca exista disponibilitate la nivelul Primariei pentru rezolvarea problemei. in plus, noi, la CJ, vom sustine cu toata deschiderea orice demers in aceasta directie”, a anuntat vicepresedintele CJ Timis Alexandru Proteasa.

Exit mobile version