Opinia Timisoarei

Se amenajeaza sens giratoriu la intrare in Birda, pe drumul Timisoara – Resita. In curba au fost mai multe accidente tragice. Foto

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis construieste un sens giratoriu chiar la intrare in comuna Birda, pe drumul care leaga Timisoara de Resita. Noua giratie va fi amenajata in curba de la intrare in localitate.

CITESTE SI: Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, reziliaza contractul cu italienii de la Todini pentru descarcarea de pe autostrada catre Timisoara, la Sanandrei

”Incep lucrarile la sensul giratoriu din Birda. Intersectia DJ 595C cu DN 58B, din cunoscuta curba de la intrarea in localitate, va fi amenajata ca sens giratoriu cu 4 iesiri spre: Birda, Voiteg, Deta si Denta.

Astazi am marcat inceperea lucrarilor impreuna cu reprezentanti ai societatilor si ai institutiilor implicate in acest proiect ce are ca termen de finalizare 2 luni”, a anuntat vicepresedintele CJ Timis, Alexandru Proteasa.

Noul sens giratoriu va spori siguranta rutiera, avand in vedere ca in zona au avut loc mai multe accidente. In cel mai grav dintre ele 6 tineri si-au pierdut viata.

”Pentru Birda, era nevoie de o solutie care sa sporeasca siguranta rutiera in acea intersectie cu vizibilitate redusa. Consiliul Judeţean Timis a inteles necesitatea unei astfel de solutii si a hotarat sa finanteze acest proiect benefic nu doar pentru birdeni, ci si pentru toti timisenii ce vor circula pe ruta respectiva”, a adaugat Proteasa.

Exit mobile version