Opinia Timisoarei

Scuturi haine pe geam, esti bun de plata! Cate amenzi s-au dat intr-un an gospodinelor din Timisoara ce au facut asta?

TIMISOARA. A trecut un an de cand timisorenii au interzis prin lege sa-si scuture rufele ori paturile pe geam. Cei care o fac totusi risca sa fie amendati de politistii locali. Sunt putine insa situatiile in care gospodinele sunt prinse ca fac asta.

Desi se implineste un an de cand consilierii locali au spus nu scuturatului de haine pe geam, oamenii legii n-au rupt atat de multe amenzi. Mai exact, au dat 58 de sanctiuni pentru cei care incalca prevederile HCL 371 din 2007, modificata anul trecut. 70% din sanctiuni sunt de fapt amenzi, estimeaza reprezentantii Politiei Locale. Vorbim de amenzi in valoare de 500 de lei. Dar aici intra si amenzile pentru cei care bat covoarele in fata blocului sau intind rufe la uscat.

„Au fost aplicate un numar de 58 de sanctiuni, majoritatea fiind avertismente. Ca urmare a acestora, cei in cauza s-au conformat prevederilor legislastiei”, a spus, pentru opiniatimisoarei.ro, Daniela Seracin, purtator de cuvant Politia Locala.

Va reamintim ca pana acum era interzisa amplasarea batatoarelor de covoare in jurul blocurilor din Timisoara, precum si scuturatul covoarelor sau uscatul hainelor pe balcoane, pe imprejmuire si pe echipamentele amplasate in spatiile de joaca. Din februarie 2013, s-a interzis la Timisoara si scuturatul hainelor, a paturilor si a carpetelor pe fereastra.

CITESTE SI: Interzis, oficial, scuturatul hainelor, paturilor si carpetelor pe fereastra, in Timisoara! Amenzi de pana la 2.500 de lei

Exit mobile version