Opinia Timisoarei

Scoala din Checea, sparta din nou! A disparut si unul din calculatoarele abia recuperate de la hoti. Incredibil cine a dat acum lovitura!

TIMISOARA. Incredibil, dar adevarat. Scoala din comuna timiseana Checea pradata de hoti acum o saptamana, a fost sparta din nou noaptea trecuta. Atunci, politistii au reusit dupa 3 zile sa-i prinda pe hoti si sa recupereze o parte din bunurile furate, intre acestea si niste calculatoare. Cel care a dat lovitura azi-noapte au plecat si cu unul dintre computerele abia recuperate de oamenii legii.

A fost insa si prins. Culmea, e chiar unul dintre hotii de data trecuta, un tanar de 17 ani.

In 21 martie, cursurile de la scoala din Checea au fost suspendate si copiii trimisi acasa o zi pentru ca politistii sa faca cercetari, iar dascalii sa puna la loc lucrurile ravasite de spargatori.

CITESTE SI: Cursuri suspendate la o scoala din Timis, dupa ce hotii au dat o spargere! FOTO!

Trei zile mai tarziu, politistii reuseau sa puna mana pe hoti – un tanar de 17 ani si un barbat de 42. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat si sunt cercetati in stare de libertate.

CITESTE SI: Hotii care au spart scoala din Checea au fost prinsi. Din cauza lor, elevii au stat o zi acasa

Pustiul de 17 ani, se pare, se atasase prea mult de unul dintre computerele furate prima oara si, azi-noapte, a decis sa se intoarca dupa el.

„Azi dimineata am fost sesizati ca s-a spart scoala de la Checea, din nou. Politistii l-au indentificat imediat pe faptas, este vorba despre acelasi tanar de 17 ani care participase la furt si prima data. Acesta este acum cercetat pentru furt calificat. A sustras din scoala un calculator care deja a fost recuperat„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Bocancea, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version