Opinia Timisoarei

SCM Timisoara, victorie entuziasmanta la malul marii

TIMISOARA. Etapa a 23-a a Ligii Nationale de baschet masculin a adus o victorie importanta echipei banatene SCM OHMA. Contra echipei Athletic Constanta nu a fost un meci de pus in rama, dar a contat rezultatul final, venit dupa o repriza suplimentara de joc.

Cele doua adversare sunt in lupta directa pentru accederea in play-off, victoria fiind astfel un bonus pentru ambele combatante. Alb-violetii au pornit mai bine si au condus ostilitatile in primul sfert, pe care l-au si castigat cu 20-12.

Gazdele au fortat in secventa a doua si s-au apropiat la 3 puncte, 23-26, dar cu Strong din nou in forma, banatenii s-au distantat la 32-23. La pauza mare s-a intrat cu un avantaj de partea gruparii pregatite de Dragan Petricevic, 36-29.

Partida s-a echilibrat mult in partea secunda si dobrogenii au reusit sa preia conducerea 44-43, ca acelasi Strong sa isi aduca din nou echipa in avantaj la sfarsitul sfertului 3, 49-46. Ultima secventa a fost la fel de echilibrata, iar amfitrionii au trecut din nou in avantaj, facand ca finalul de meci sa fie incendiar. Un partial de 10-3 reusit de Athletic a dus scorul la 56-55, apoi la 60-59. Brown a reusit apoi o tripla in ultimul minut, 60-62, dar Mainea a egalat, 62-62, ca ambele echipe sa rateze in ultimele secunde.

S-a intrat astfel in prelungiri, unde Timisoara nu a mai cedat conducerea partidei. S-a terminat 71-65, un succes foarte mare si moral bun pentru banateni, care marti joaca din nou, in deplasare, la Focsani.

Exit mobile version