Opinia Timisoarei

SCM Timisoara va evolua cu o echipa de vis la Baia Mare in Cupa Romaniei de rugby

TIMISOARA. Cel mai important duel din ovaliada romaneasca din ultimul deceniu, Baia Mare – Timisoara isi va scrie o noua fila de istorie, sambata, de la ora 11. Finalistele ultimei editii de Superliga vor evolua de aceasta data in etapa a II-a a Cupei Romaniei. Un moment oportun pentru testarea fortelor inaintea unei noi editii de campionat.

CITESTE SI: Trimiteti-ne pozele eroilor din linia intai, sa-i onoram prin sport! Indemnul echipei de baschet SCM Timisoara pentru un meci de suflet 

Baia Mare va fi favorita de aceasta data, avand de partea ei ultimele rezultate directe, dar si un lot sudat si omogen. De cealalta parte, Timisoara vine cu dorinta de revansa si va alinia un 23 extrem de redutabil, cu jucatori care au CV-uri impresionante. Sunt anuntati titulari, printre alti sportivi ca Fercu, Vlaicu, Capatana, Sean Morrell, Manumua sau Conache, care vor juca pentru prima data in aceasta formula.

Timisoara a inceput sezonul intern inca din saptamana trecuta, 52-15 cu Universitatea Cluj in Cupa Romaniei, in timp ce Baia Mare, campioana si detinatoarea trofeului, a stat. Tot intr-un meci din Cupa, dar din a doua serie, Steauva va intalni Dinamo intr-un derby de Bucuresti, cele doua echipe fiind in ultimii ani in umbra Provinciei.

Iata si echipa anuntata de staff-ul tehnic al Timisoarei: Lungu, Capatana, Militaru, Muresan, Poparlan, Radoi, Altinok, Morrell, Conache, Vaovasa, Shennan, Manumua, Vlaicu, Fercu, Melinte. Rezerve: Sabau, Sikote, Mosese, Trausan, Holoia, Jipa, Balaban, Simionescu.

Exit mobile version