Opinia Timisoarei

SCM Timisoara, mai aproape de fani, mai aproape de comunitate. Foto si video

TIMISOARA. Una din echipele timisorene care si-a dorit o alta abordare in ultimul timp, si aici nu este vorba despre stilul de joc, este fara indoiala prim-divizionara de baschet SCM Timisoara. In aceste vremuri grele pentru fiecare dintre noi, trupa lui Dragan Petricevic face un pas in fata: vrea sa se implice in viata comunitatii si isi doreste sa fie cat mai vizibila.

CITESTE SI: Dominic Fritz: Nu trebuie sa ne ferim sa punem Timisoara in carantina, pentru ca situatia este grava 

In premiera pentru o grupare din Timisoara, si nu numai, un antrenament al echipei va fi „live” si, cum pandemia impiedica participarea suporterilor la meciuri sau sedinte de pregatire, s-a gasit si aici o solutie.

Dragi suporteri, avand in vedere ca restrictiile actuale nu va permit sa ne fiti alaturi din tribuna salii „Constantin Jude”, ne-am gandit la o solutie cu ajutorul careia sa fim totusi mai aproape unii de altii. Astfel, antrenamentul de vineri seara al „leilor” din Banat va fi transmis in direct pe pagina noastra de Facebook. Vom intra in direct la ora 19:00!”, este anuntul echipei banatene care astfel isi deschide portile antrenamentelor, chiar daca in varianta online.

Un alt capitol in care gruparea viola s-a implicat a fost un caz social. Micuta Daria avea nevoie urgenta de bani pentru a efectua o operatie menita sa ii salveze viata. „Leii” au promovat cazul si chiar au pus mana de la mana pentru a face un gest frumos.

In momentele grele am simtit intotdeauna sprijinul tribunei si pot spune al orasului. Este o onoare pentru noi sa evoluam in Sala Constantin Jude si nu ne dorim nimic mai mult decat sa aduceam acel spirit unic al Timisoarei, pe care doar aici l-am simtit. Pas cu pas, impreuna cu sporterii si apropiatii nostri vom ajunge acolo unde ne dorim cu totii. La fel de important este sa ne conectam cu orasul, ne simtim bine aici si la momentele dificile trebuie sa fim impreuna”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro, antrenorul echipei Dragan Petricevic.

 

Exit mobile version