Opinia Timisoarei

SCM Timisoara joaca in Ungaria finala unui turneu amical international

TIMISOARA. Exact ca anul trecut. SCM Timisoara va juca finala turneului Felegyhazi Kupa, competitie organizata de prim-divizionara maghiara din Kecskemet. In primul meci al competitiei, alb-violetii au trecut de Naturtex-SZTE-Szedeák Szeged, cu 81-61 (21-13, 17-13, 24-19, 19-16) intr-un joc pe care banatenii l-au dominat autoritar.

CITESTE SI: A pornit bataia pe locurile de cazare din Complexul Studentesc din Timisoara. Cat mai costa un loc in camin. Foto 

SCM a facut un joc foarte bun si sa distanta din start, 10-2, ca ecartul sa se mareasca odata cu trecerea timpului, 36-20 si 60-40.
Diferenta maxima a fost de 22 de puncte, 67-45, la inceputul sfertului patru.

CITESTE SI: Aparitii surpriza pe strazi in Timisoara. Ce reprezinta. Foto

Cinci-ul de start a fost compun din Brown, Sherwood, Coconea, Stojadinovic, Vukosavljevic, iar pe parcurs au intrat toti jucatorii inscrisi pe foaia de arbitraj, inclusiv juniorii Mocritchi, Penciu, Ursan.

Au punctat pentru SCM: Vukosavljevic 16 puncte, 6 recuperari, Brown 15 puncte, Pesakovic 13 puncte, Stojadinovic 8 puncte, 4 recuperari, Brandon 8 puncte, Komatina 7 puncte, Mocritchi 5 puncte, Calota 4 puncte, 3 pase decisive, Baciu 4 puncte, 6 recuperari, Coconea 1 punct, 5 recuperari.

De la Szedeak, formatie antrenată de Andjelko Mandic, fost jucator la Oradea si Craiova, americanul Tyrell Green a avut 21 puncte si 7 recuperari.

„Leii din Banat” vor juca sambata, de la ora 17,45, finala competitiei. Partida va avea loc Kiskunfelegyhaza.

Exit mobile version