Opinia Timisoarei

SCM Poli Timisoara a rezistat o repriza la Baia Mare. Atacul, marea problema a banatenilor

La fix doua zile de la victoria dramatica (19-18) cu CSM Bucuresti, SCM Poli a intrat din nou in teren, in prologul etapei a 13-a, ultima a turului Ligii Zimbrilor la handbal masculin, in deplasare, la Baia Mare, una din fortele campionatului.

Prima repriza a fost cu suisuri si coborasuri pentru banateni, care au ratat din nou prea mult. A fost 4-1 pentru Baia Mare, 9-10 in favoarea violetilor si 11-10 la pauza mare pentru maramureseni, dupa ce timp de mai bine de sapte minute alb-violetii nu au dat gol.

In partea secunda, Poli a mai rezitst 13 minute, pana la 19-17, dupa care Baia Mare a facut legea, a marcat la foc automat si s-a impus clar, 30-22. Din nou, atacul a fost calcaiul lui Ahile la gruparea banateana, care nu a putut alinia ce amai buna echipa, lipsa lui Fenici si Sadoveac simtindu-se.

Filip Marjanovic cu 5 goluri si Darius Bran cu 4 au fost cei mai buni marcatori ai vizitatorilor, iar Milan Kotrc – 6 si Gabriel Cumpanici s-au remarcat de la amfitrioni.

Baia Mare a urcat pe locul 2 dupa acest joc si are 32 de puncte, iar Timisoara ramane pe locul 11, care deocamdata nu il poate pierde, cu 11 puncte.

Exit mobile version