Opinia Timisoarei

SCM OHMA Timisoara, succes important sub panou la Tg. Jiu

TIMISOARA. SCM OHMA Timisoara a obtinut a treia victorie stagionala la rand, dupa duelul cu CSM Targu Jiu, transat de banateni cu scorul de 69-64, dupa o partida echilibrata cu mult dramatism.

Gorjenii, fara victorie in campionat, au inceput mai bine, 7-0, dar un partial de 13-2 reusit de banateni a facut ca acestia sa intre in avantaj dupa primul sfert 20-16. In urmatoarea secventa s-a ajuns la egalitate, 23-23, iar Troupe a marcat pe sirena pentru 30-30 la jumatatea intalnirii.

Echilibrul s-a pastrat si in partea a doua. Timisorenii au dat semne ca se pot desprinde pe tabela dupa ce Strong si-a dus echipa in avantaj, insa Troupe si Morgan au raspuns din spatele semicercului pentru a restabili egalitatea la 46. Targu Jiu a intrat chiar in avantaj in sfertul patru (51-49), dupa ce Porter Troupe cu inca o tripla si Titus Nicoara au inscris.

Trupa pregatita de Dragan Petricevic a avut insa o recatie de mare echipa pe final de joc, si chiar daca a fost condusa cu 54-57 a reusit sa domine dupa un partial decisiv de 10-4 si s-a impus meritat cu 69-64.

Darrion Strong a fost omul meciului, el reusind 22 de puncte, 4 recuperari si 3 pase decisive. De la invingatori s-au mai remarcat Milos Komatina – 13 puncte si Ivan Lilov cu 12. De la gorjeni, Malik Morgan (17 puncte, 9 recuperari si 5 pase decisive), Kevin Allen (15 puncte, 14 recuperari) si Porter Troupe (14 puncte) au fost cei mai buni jucatori ai echipei lor.

Exit mobile version