Opinia Timisoarei

Schimbari soc la Kanal D! Gabriela Cristea concediata printr-un SMS!

Mai multe schimbari au loc, in aceasta perioada, la postul de televiziune Kanal D. Toate acestea pentru pregatirea grilei de toamna a postului de televiziune. Printre concediati se numara si Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Draga mea prietena, candva era favorita in randul conducerii postului turcesc insa acuma fost inlocuita de la carma emisiunii pe care a prezentat-o doar un sezon.
Conform zvonurilor din interiorul trustului, audientele emisiunii moderate de bruneta nu s-ar fi ridicat nici macar la asteptarile ei.

Conducerea Kanal D ar fi decis ca cea mai potrivita sa-i ia locul Gabrielei Cristea, e Cristina Cioran. Blonda o va avea alaturi din toamna si pe Paula Chirila cu care realiza o emisiune la TVR 2. Cele doua blonde vor avea in spate fosta echipa a Gabrielei Cristea, condusa de producatoare Andreea Godeanu.

Gabriela Cristea a primit vestea concedierii printr-un SMS, in timp ce se afla in vacanta in Malta. Prezentatoarea a postat urmatoarele randuri pe contul ei de Facebook: „Colaborarea mea cu Kanal D s-a incheiat! Dupa mai bine de 5 ani in care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anuntat printr-un SMS ca prefera in locul meu pe cineva mai ieftin. Asadar vacanta mea continua pentru ca nu mi-am facut nici un plan pentru toamna asta, intrucat nu au avut bunul simt sa ma anunte din timp de intentiile lor. Le multumesc tuturor telespectatorilor pentru momentele petrecute impreuna!”.

Exit mobile version