Opinia Timisoarei

Schimbarea uriasa ce va avea loc in Gara de Nord din Timisoara! Dezvaluirea facuta de CFR!

TIMISOARA. Gara de Nord din Timisoara intra in reparatii capitale, dupa ce la nivelul Ministerului Transporturilor a fost atras un proiect de reabilitare a 47 de statii CFR, printre care si principala poarta feroviara din vestul Romaniei.

CITESTE SI: Accident violent pe o sosea din Timis! BMW rupt in doua. Ce a facut soferul inainte sa fuga? 

Proiectul are o valoare totala de 82,3 milioane de euro, bani europeni. Suma nu a fost inca impartita pentru fiecare gara in parte, acest lucru fiind in lucru la Ministerul Transporturilor. Asadar, suma ce va fi alocata Garii din Timisoara nu se cunoaste deocamdata.

Pentru Gara de Nord, in prima faza vor fi alocati de la Ministerul Transporturilor, 2 milioane de lei pentru reparatii la corpul principal, bani care nu fac parte din acest mare proiect.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu: Mi-am vaccinat copiii si cred ca am facut bine! In zona rurala, in Romania, se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in orase 

In acest moment asteptam autorizatia de constructie pentru holul casei de bilete. Acesta va fi schimbat pe intreaga suprafata, se va pune piatra naturala, iar usile de acces inspre casele de bilete si cele inspre peroane vor fi prevazute cu fotocelula. Zilele urmatoare este termenul pentru finalizarea corpului de cladire dinspre statie„, a declarat Alexandru Simu, directorul Regionalei CFR Timisoara.

Si la Gara Timisoara Sud se lucreaza, un proiect de introducere a gazului metan de 230.000 de lei este aproape finalizat.

CITESTE SI: Nebunie la primul concurs de Kendama tinut la Timisoara! FOTO! 

Potrivit directorului Regionalei CFR Timisoara, intre cele 47 de gari care vor fi reparate pe Regionala, pe langa cea de la Timisoara mai sunt cuprinse alte cinci gari: Caransebes, Baile Herculane, Orsova, Simeria si Petrosani.

Exit mobile version