Opinia Timisoarei

Schimbarea atat de asteptata la Timisoara. Santier nou in 2018, in plin centru

TIMISOARA. Se pun in miscare lucrurile pentru refacerea unei zone istorice din Timisoara, care va intra in reabilitare.

CITESTE SI: Surpriza de Revelion la Timisoara. Cine urca pe scena sub focurile de artificii

Dupa ce pietele Unirii, Libertatii si Sfantul Gheorghe au fost puse la punct, a venit timpul ca si Piata Victoriei sa isi schimbe infatisarea. Anuntata de mai multa vreme, reabilitarea pietei simbol a Timisoarei porneste in scurta vreme.

Am demarat procedura de achizitie publica pentru serviciul de proiectare si asistenta tehnica pentru reabilitarea Pietei Victoriei. Dam drumul in 2018 la reabilitarea pietei. O sa innoim retelele de utilitati si apoi vom reface pavajul cu piatra naturala. Pastram desenul actual si pastram exact pe pozitiile de acum spatile de verzi pe care le avem acolo si vom face ca si pavajul sa fie la inaltime„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Refacerea Pietei Victoriei nu va viza insa doar pavajul, ci Primaria pune presiune si pe proprietarii cladirilor din zona, care vor trebui si ele renovate odata cu piata. Municipalitatea pregateste deja proiecte de hotarare pentru 63 de proprietari care vor plati impozite marite din 2018 pentru ca nu au luat masuri sa isi reabiliteze cladirile.

 

Ramane doar ca si proprietarii cladirilor din Piata Victoria sa inteleaga ca nu se mai pot juca si trebuie sa isi reabiliteze cladirile. Cei care nu o vor face vor plati de se vor usca. daca nu vor pyutea, vom trece la executare silita. Nu poti face fata exigentelor de a avea proprietate in zona 0 a orasului, vinzi la cei ce pot. Vom fi intransigenti cu toata lumea. Nu amenintam pe nimeni, doar informam. Nimeni nu o sa fie iertat. Cladirile din centrul istoric si din zona zero trebuie sa isi schimbe fata„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version