Opinia Timisoarei

Schimbare radicala pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Timisoara! Ce creste de-a lungul strazii, pe 5 hectare?

TIMISOARA. Cladiri de 4-5 etaje si blocuri mai inalte, parc, spatii comerciale, restaurante, cafenele, locuri de joaca, piscine si piste de alergat. Pe scurt un cartier rezidential in toata puterea cuvantului av lua locul abandonat de ani de zile la doi pasi de centrul Timisoarei unde candva se afla faimoasa ILSA, intreprinderea de prelucrare a lanii, ajunsa in mainile omului de afaceri Ovidiu Tender care n-a mai apucat sa construiasca nimic in locul in care a pus la pamant hale si o baza sportiva.

Intre timp, terenul de 5 hectare aflat intre bulevardul Take Ionescu si malul Begai a fost preluat de un alt om de afaceri care  vrea sa ridice un cartier cu aproximativ 1200 de apartamente.


Acesta a pornit demersurile pentru obtinerea tutor avizelor necesare. Ramane de vazut daca va reusi sa vanda locuintele, avand in vedere scorurile practicate de predecesorul sau in zona, Ovidiu Tender. Apartamentele din blocurile ridicate in urma cu cativa ani pe malul canalului Bega inspre Piata Badea Cartan aveu preturi extrem de piperate.

Exit mobile version