Opinia Timisoarei

Schimbare la Prefectura Timis? Mircea Bacala s-ar putea intoarce in functia de prefect!

TIMISOARA. Actualul reprezentant al Guvernului in teritoriu, Eugen Dogariu ar putea fi schimbat din functie. Locul de prefect de Timis ar putea fi ocupat de Mircea Bacala, cel care a condus institutia inaintea lui Dogariu, timp de patru ani.

Mircea Bacala a aflat si el despre aceasta intentie a Executivului si spune ca este normal sa se intample asa, deoarece el a castigat in instanta un proces intentat Guvernului in care a cerut sa fie repus pe functie, apoi trecut in randul inaltilor functionari publici, asa cum s-a intamplat cu o parte dintre prefectii de pana acum.

Nu comentez pana nu apare un act oficial. Eu am o hotarare a instantei din 2013. Am facut demersuri pentru a fi pusa in aplicare. Odata cu punerea in aplicare devin inalt functionar public. Pana nu apare ceva, nu va pot spune nimic. Trebuie sa mai trec o data prin functia de prefect, am dat examen, trebuie sa ma puna prefect apoi devin inalt functionar public”, a declarat Mircea Bacala explicand ca aceasta ar fi procedura pentru ca el sa devina inalt functionar public.

Actualul prefect, Eugen Dogariu, nu a putut fi contactat.

Mircea Bacala a fost prefect de Timis in perioada 2009-2012. Din 2012 si pana in prezent, institutia este condusa de Eugen Dogariu.

Exit mobile version