Opinia Timisoarei

Schimbare de antrenor la Politehnica Timisoara. Benga pleaca, Alexa intra

TIMISOARA. Veste surprinzatoare de la echipa fanion a Banatului din ultimul timp, Politehnica. Clubul a anuntat ca a incheiat amiabil intelegerea cu antrenorul Tavi Benga, iar postul de principal ii revine lui Dan Alexa.

CITESTE SI: Istoria si povestile cartierului Elisabetin din Timisoara, online sau la pas 

Un an si doua zile de mandat pentru Octavian Benga timp in care s-a obtinut in campionat 9 victorii, 8 egaluri si doua infrangeri, cu Chiajna (sezonul trecut) si Csikszereda (actualul campionat), exact echipa cu care a debutat tehnicianul pe banca alb-violeta.

Poli a avut parte de cel mai bun start de sezon, iar la mijlocul sezonului regulat se afla pe podium, locul 3.

Conducerea echipei i-a propus lui Benga sa conduca si in continuare clubul, dar alaturi de Dan Alexa, acesta din urma avand de indeplinit sarcina de director tehnic. Benga a refuzat si a renuntat la postul sau, clubul declarand insa ca intelegerea de despartire a fost amiabila.

De astazi, Dan Alexa a preluat echipa. Fost jucator al Timisoarei si al nationalei, „Chirurgul” nascut la Caransebes are o vasta experienta ca antrenor desi are doar 41 de ani, el pregatind anii trecuti ACS Poli, ASA Tg. Mures, Chiajna, Calarasi, Rapid, Astra Giurgiu.

Exit mobile version