Opinia Timisoarei

Schimbare atat de asteptata in cea mai aglomerata intersectie din Timisoara! Cand incepe?

TIMISOARA. Vesti bune pentru soferii din Timisoara care circula prin zona centrala a orasului in fiecare zi. In curand intersectia care creeaza cele mai mari probleme in trafic va fi reamenajata si se va circula mai usor.

CITESTE SI: Vestea buna despre Targul de Paste din aceasta primavara la Timisoara! Cand se deschide?  

Anuntat inca de anul trecut ca obiectiv al Primariei Timisoara, modificarea insemnata din sensul giratoriu din Piata Marasti e tot mai aproape de realizare.

Primaria asteapta ultimele avize pentru refacerea giratiei considerata drept unul dintre punctele cele mai aglomerate puncte din traficul timisorean. Dupa cum spune primarul orasului, chiar cea mai aglomerata intersectie a orasului.

In zona urmeaza sa fie amenajata o a treia banda de circulatie.

Primaria da asigurari ca nu va disparea niciun metru din spatiul verde din centrul intersectiei, insa zona cu pavele din jurul rondoului va fi ingustata, iar trotuarele vor fi reconfigurate.

CITESTE SI: Prima Clinica Europeana din vestul tarii isi deschide portile la Timisoara. Unde va functiona? 

Lucrarea in sine nu e complicata, dar procedurile birocratice iau timp. Nu vom lua din spatiul verde. Dupa rondoul cu spatiu verde urmeaza un spatiu cu piatra de pavaj, se ia putin din partea aceasta si se iau din trotuare. Vor fi mutati acei stalpi incat sa se poata face largirea inspre trotuare. Si la statia RATT vor fi modificari, dar de jur imprejur exista spatiu arhisuficient. Nu e cazul sa se micsoreze insula din sensul giratoriu. In momentul in care sunt toate aprobarile, mutarea stalpilor se va face imediat. Va fi o mobilizare de forte exemplara. Se va lucra zi si noapte. Presupun ca o luna trebuie sa treaca pana se obtin avizele„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Lucrarile de modernizare a sensului giratoriu vor fi realizate de Societatea Drumuri Municipale.

Exit mobile version