Opinia Timisoarei

Scene socante la Timisoara! Un copil de 4 ani a fost muscat de fata de un caine

TIMISOARA. Momente teribile pentru o fetita de 4 ani din Timisoara. Copila a ajuns la spital dupa ce un caine a muscat-o de fata chiar langa blocul in care locuieste.

Totul s-a petrecut miercuri seara in zona Lipovei. Micuta se juca in fata blocului, pe strada Verde. La un moment dat, si-a facut aparitia un catel despre care toata lumea stie ca apartine unei femei din vecinatate care il tine de obicei in curte. De asta data cainele era liber si s-a apropiat de fetita care se juca linistita. Copila a incercat sa-l mangaie, insa animalul s-a repezit asupra ei, a daramat-o si a muscat-o de fata. Oamenii care au asistat la teribila scena au sarit sa scoata fetita din coltii cainelui si i-au alertat pe parinti. Acestia au chemat deindata o ambulanta, iar  copilul a fost transportat imediat la spital pentru ingrijiri. Medicii spun ca fetita a fost muscata in zona gurii, dar ca nu va ramane cu cicatrici pentru tot restul vietii.

Politistii au amendat-o pe proprietara animalului.

“La fata locului s-a deplasat de urgenta o echipa operativa care a reusit identificarea persoanei care detine cainele respectiv. Persoana avea documente cu care a demonstrat ca detine cainele. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu suma de 200 de lei”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Emil Andrei, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version