Opinia Timisoarei

Scena uimitoare la Timisoara, in timp ce o multime de tramvaie erau blocate in centru. Cum a rezolvat situatia un vatman cu initiativa. Foto si video

TIMISOARA. In ultimele zilei au aparut imagini cu tramvaie blocate in zapada in mai multe zone ale orasului. S-a intamplat si marti dimineata, insa de aceasta data, circulatia tramvaielor nu a mai fost oprita de nameti, ci de un… tir.

CITESTE SI: O masina a plonjat in Dunare, pe Clisura. O femeie a fost gasita moarta in apele reci 

Soferul unui mastodont cu numere de Harghita care venea dinspre fantana de la Punctele Cardinale a fost indrumat gresit de GPS, iar la intersectia cu Proclamatia de la Timisoara a facut dreapta. Conducatorul auto si-a dat seama tarziu ca nu s-a incadrat bine, si a incercat sa treaca peste liniile de tramvai si sa intoarca in zona strazii Augustin Pacha. Usor de zis, dar imposibil de facut.

Omul a manevrat cum s-a princeput mai bine mastodontul, insa a ramas cu el peste linii. Tramvaiele care circulau dinspre Piata Libertatii s-au incolonat in asteptarea unei solutii.

Rezolvarea situatiei a venit tocmai de la  un vatman de pe unul dintre mijloace de transport STPT. Omul a pus mana pe un dispozitiv de tractare, a legat tramvaiul de tir si l-a tras cativa metri buni, pana cand masina de mare tonaj a ajuns intr-o pozitie din care isi putea continua drumul.

In cateva minute circulatia pe spre Piata Libertatii a fost reluata.

Exit mobile version