Opinia Timisoarei

Scandalul cu INNA are rezultate: Viceprimarul Dan Diaconu va face sondaje pe Facebook pentru formatiile care vor fi aduse sa concerteze in Timisoara

TIMISOARA. Viceprimarul Dan Diaconu s-a decis ca pentru urmatoarele evenimente organizate de Primarie sa faca sondaje de opinie, pe Facebook sau in orice alt loc pe Internet, cu privire la artistii si formatiile care vor urma sa cante in Timisoara.

Aceasta dupa ce mai multi timisoreni au creat o pagina pe Facebook prin care i-au transmis acestuia ca nu sunt de acord ca Inna sa vina sa cante la Zilele Timisoarei pentru suma de 20.000 de euro. In cele din urma, onorariul pe care il va lua artista s-a redus la 15.000 de euro, bani luati din bugetul pentru sarbatoarea care se va tine de zilele orasului, care este de 150.000 de lei.

„Urmatoarele evenimente ale primariei se vor desfasura mult mai simplu, iar ideea vine tot de pe aceasta pagina. Astfel veti avea posibilitatea de a opta pentru o formatie sau alta prin intermediul unui sondaj pe facebook si pe web, e cel mai democratic mod cu putinta”, le-a scris Dan Diaconu celor peste 1.500 de timisoreni care au dau like paginii de Facebook „Timisoara spune NU concertului INNA pentru suma de 20.000 de euro”.

Viceprimarul le-a mai explicat ca Ziua Timisoarei este un eveniment complex si tocmai de aceea se va desfasura, de fapt, pe 3 zile. In plus, motivul pentru care reprezentantii Primariei o aduc pe Inna sa concerteze este ca evenimentul care se tine an de an pe 3 august nu este cunoscut de 90% dintre timisoreni.

„Am considerat util ca participarea sa fie cat mai larga, pentru ca daca faceti un sondaj, 90% din timisoreni nu vor sti sa va raspunda care e ziua Timisoarei si asta e cel putin suparator. Prezenta la astfel de evenimente este si cea care permite promovarea unei astfel de zi”, a completat Diaconu.

CITESTE SI: S-a semnat contractul! INNA va canta la Timisoara la Ziua Orasului pentru 15.000 de euro, a anuntat primarul

CITESTE SI: Timisorenii se unesc pe Facebook intr-o petitie online: Timisoara spune NU concertului INNA pentru suma de 20.000 de euro!

CITESTE SI: Cea mai in voga artista din Romania, Inna, va concerta la Zilele Timisoarei? Vezi cati bani va primi pentru spectacolul din 3 August!

Exit mobile version