Opinia Timisoarei

Scandalos! Profesorul Ilie Parpucea de la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj propunea partide de sex pentru note de trecere la examenul de matematica! VEZI VIDEO!

Un profesor de matematica de la Universitatea din Cluj, Ilie Parpucea, cere sex in schimbul unei note de trecere. A patit-o o studenta din Cluj, dupa ce a picat de cinci ori un examen, la Facultatea de Stiinte Economice.

Profesorul ei, Ilie Parpucea, in varsta de 61 de ani, doctor in statistica si matematica, i-a propus sa-i ofere servicii sexuale in schimbul notei de trecere.

Tanara, studenta in anul trei, a mers la dascal si i-a cerut sa o ajute sa ia examenul, dar in loc de meditatii, acesta a inceput sa-i faca avansuri, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

La scurt timp, fata a fost invitata din nou in biroul barbatului, iar de data aceasta i-a propus sa se vada intr-o camera de camin. Cand a ajuns aici, Parpucea a inceput sa se dezbrace si sa o atinga, fara sa stie ca tanara avea o camera ascunsa cu care era filmat.

„M-am dus, i-am cerut niste carti si nici prin gand nu mi-a trecut ca el imi va cere alte favoruri. Cand am ajuns acolo, a pus mana pe mine si m-a intrebat daca sunt pregatita si mi-a zis sa nu fiu naiva”, a povestit studenta.

In apararea lui, dascalul a spus ca a fost provocat de tanara: „M-am lasat angrenat in provocarea ei. Daca tot m-a provocat, am zis haide”, a recunoscut matematicianul. Se pare ca profesorul nu este la prima abatere. Si altor studente cu restante le-ar fi cerut favoruri sexuale in schimbul notelor de trecere.

Cand a aflat, conducerea universitatii l-a exclus pe profesorul iubaret din toate sesiunile de licenta si doctorat.

Exit mobile version