Opinia Timisoarei

Scandalos. Politisti batausi in Timis. Au lovit un muncitor care nu purta masca si au raportat ca acesta ar fi sarit cu cutitul. Video cu momentul agresiunii

TIMIS. Imagini surprinse la Lugoj de camerele de supraveghere scot la iveala faptul ca situatia a stat cu totul altfel in cazul barbatului acuzat ca ar fi atacat cu cutitul un politist care i-ar fi cerut sa poarte masca de protectie. In fapt, omul a fost batut de agentul de politie, iar rana s-a produs accidental.

CITESTE SI: Imagini de infarct. Cu betoniera pe contrasens, pe Autostrada Timisoara – Arad. Video 

Este vorba de un muncitor de la compania de apa canal care lucra la un santier de pe strada Timisorii din Lugoj. Nu avea masca pe figura si a fost observat de un echipaj de politie care a oprit in zona.

Agentii au coborat din masina si s-au dus glont la muncitor, iar dupa o scurta discutie, unul dintre politisti incepe sa-l loveasca pe barbat. Il tranteste cu spatele de zidul unei case si incepe sa-i care pumni in burta.

Pe imagini se poate observa ca muncitorul nu reactioneaza, insa avea in mana un cutit cu care, se pare, se ajuta la lucrarea de la reteaua de apa unde avea treaba.

La un moment dat, barbatul este prins de cei doi agenti si tarat spre masina de Politie, iar pe drum mai incaseaza niste lovituri. In acest rastimp, politistul este ranit superficial la o mana, accidental, de cutitul pe care muncitorul agresat il avea asupra lui.

VIDEO: George Stefanita

Odata aparute in spatiul public imaginile scandaloase, Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj a preluat cazul, iar Inspectoratul de Politie Timis a declansat o ancheta interna.

Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor.

De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor.

În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version