Opinia Timisoarei

Scandal in USL: Liderii PC au plecat nemultumiti de la sedinta Uniunii Social Liberale. Antonescu sustine ca totul e in regula

Conservatorii au iesit astazi val-vartej de la sedinta Uniunii Social-Liberale, dupa o ora si jumatate, fara sa faca absolut niciun comentariu. Intrebat de jurnalisti daca sunt probleme in USL, Crin Antonescu a negat.

Oricum, cert este ca presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a participat astazi la sedinta USL, alaturi de liderul conservator Daniel Constantin.

Recent, liberalul Relu Fenechiu a declarat ca PC ar trebui sa iasa din USL. De asemenea, intrebat daca PC trebuie sa plece din USL, liberalul Relu Fenechiu, prezent si el la sedinta de astazi, a spus: „Nu trebuie. Pleaca”.

Astfel, dupa aproximativ o ora si jumatate, liderii conservatori au plecat de la sedinta, refuzand sa vorbeasca cu presa.

Cu toate acestea, co-presedintele USL, Crin Antonescu a negat faptul ca, in Uniune, ar exista tensiuni.

„Unde exista viata exista tensiune. De pilda, iata, cum circula sangele in corpul omenesc. Exista o tensiune, ea se si masoara, cu aparate speciale. Dar nu exista niciun fel de motiv pentru a pune la indoiala soliditatea si unitatea acestei constructii politice.” – a spus presedintele PNL.

„In ciuda eforturilor pe care puterea, in frunte cu presedintele, cu primul-ministru, care ar trebui in principiu sa aiba alta treaba, eforturilor pe care puterea le face de a transmite mesajul subrezirii Uniunii Social-Liberale, disensiunilor din interiorul Uniunii Social-Liberale, aceasta constructie politica merge mai departe, isi respecta programul pe care deja l-a anuntat.” – a mai adaugat liberalul.

Intrebat de jurnalisti de ce au plecat conservatorii din mijlocul sedintei USL, Crin Antonescu a gasit repede o explicatie.

„Este un fapt strict de agenda. Domniile lor aveau probabil o sedinta de partid sau … nu stiu. Oricum, ceea ce era esential s-a discutat si nu poate fi interpretat in niciun fel in cazul acesta, fiti pe pace.” – a explicat liderul USL.

Exit mobile version