Opinia Timisoarei

Scandal tiganesc in plina strada la Timisoara! In loc sa mearga la nunta, zeci de tigani s-au luat la bataie si au blocat chiar bulevardul din fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Timis! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Nunta cu peripetii. De la claxoane de sarbatoare, la geamuri de masini sparte. Cateva zeci de rromi s-au incaierat in mijlocul bulevardului Take Ionescu, chiar in fata sediului Inspectoratului de Politie Timis.

Nu se stie de la ce a pornit scandalul. Cert este  ca in timp ce se indreptau cu limuzinele in alai spre o petrecere de nunta, acestia par sa-si fi amintit de rafuieli mai vechi si au hotarat sa regleze conturile. Fix in mijlocul drumului, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde ale Timisoarei.

Tiganii s-au dat jos din luxoasele autoturisme si au inceput sa se certe, iar mai apoi si-au impartit cu darnicie pumni si picioare. Apoi s-au plimbat de-a lungul si de-a latul strazii, fara sa le pese ca in urma lor se facuse o coada de masini. Totul ziua in amiaza mare si la numai doi pasi de sediul Inspectoratului Judetean de Politie.

In urma circului ca la usa cortului, o masina de teren, care a fost inconjurata de mai multe ori de nuntasi, in frunte cu mirele,  s-a ales cu luneta distrusa.

Dupa  aproximativ 10 minute de scandal, masina de teren care s-a ales cu luneta sparta, a demarat in tromba. Dupa ea, alte cateva autoturisme din alaiul de nuntasi au pornit in viteza.

Tipetele  pirandelor i-au scos din case sau pe la ferestre pe timisorenii care locuiesc in zona si care au asistat inmarmuriti la intreaga scena.

Un echipaj al politiei locale a intervenit in cele din urma si a potolit spiritele.

„Masinile stateau una langa cealalta cand, la un moment dat, o persoana din decapotabila a coborat parand ca vrea sa se urce in celalalt autoturism. Dupa ce a deschis usa si a vrut sa urce langa sofer, dar nu a putut, a ocolit-o si a mers spre sofer. Imediat, din celelalte masini, din spate, au coborat si s-au indreptat spre masina de teren. Au deschis usile si au incercat sa-l scoata pe sofer afara. N-au reusit si au inceput sa-i care pumni. Tot atunci i-au spart si luneta masinii”, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro unul dintre martorii la eveniment.

„Un echipaj de interventie al politiei locale a intervenit in aplanarea unui conflict iscat intre persoane de etnie rroma pe bd. Take Ionescu din Timisoara. Inca nu stim de la ce a pornit conflictul, cercetarile sunt in curs de desfasurare. Oamenii legii din cadrul Sectia 1 Politie, impreuna cu politistii locali fac verificari pentru stabilirea vinovatilor”, ne-a declarat Georgina Velicu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Masina presupusilor agresori a fost localizata de oamenii legii. Ei vor stabili in ce conditii s-a produs incidentul si care vor fi masurile ce vor fi luate impotriva vinovatilor.

Video-ul nu poate fi incarcat.



Exit mobile version