Opinia Timisoarei

SCANDAL: Pro TV, dat in judecata pentru nunta gay televizata. Mai multe asociatii condamna prezentarea casatoriei intre homosexuali

Doua ONG-uri au inaintat actiuni in instanta fata show-ul in care Pro TV a difuzat nunta dintre doi homosexuali.

Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti si Alianta pentru Demnitate Nationala ai incercat sa opreasca difuzarea nuntii pe post printr-o decizie judecatoreasca, transmite Wowbiz.ro.

Am formulat o actiune pe fond si o ordonanta presedentiala prin care am solicitat oprirea de urgenta a emisiunii in care apar cei doi. Din pacate, cauza a fost amanata, iar emisiunea a fost difuzata. Oricum, noi nu consideram ca solicitarea a ramas fara obiect, atat timp cat imaginile incriminate pot fi redifuzate„, a precizat avocatul ascociatiei Pro Vita.

CITESTE SI: FOTO! Prima NUNTA GAY DIN ROMANIA! Vezi cine sunt homosexualii care s-au casatorit si cine le-a cantat la petrecere!

CITESTE SI: Homosexualii de la “Patru nunti si o provocare”, regizori de “orgii” artistice!

In prezent, cele doua actiuni inainte de asociatii se afla pe rolul judecatorilor, chiar daca emisiunea a fost deja difuzata de Pro TV.

De asemenea, 30 de asociatii non-guvernamentale, Inaltpreasfintitul Ioan Selejean, Arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, precum si actrite ca Laura Vasiliu si Manuela Harabor, au format o coalitie prin care sprijina o petitie ce condamna gestul celor de la Pro.

Exit mobile version